Logistiikka-alan asiantuntijapalvelut Jyväskylästä koko Suomeen

Kysy lisää!

HAPA Oy Jyväskylästä tarjoaa kattavat asiantuntijapalvelut logistiikka-alan toimijoille. Palveluihimme kuuluvat muun muassa turvallisuusneuvonantajapalvelut sekä perehdyttämispalvelut. Tarjoamme oman vankan ammattitaitomme ja osaamisemme yrityksenne käyttöön joustavasti. Asiantuntijapalvelut voidaan toteuttaa kaikkialla Suomessa, etänä tai paikan päällä.

Turvallisuusneuvonantajapalvelut

Kuljetatko vaarallisia aineita tie- tai rautatiekuljetuksina? Pakkaatko ja/tai lähetätkö vaarallisia aineita kuljetettavaksi? Onko yritykselläsi vaarallisten aineiden lastaustoimintaa? Mikäli yrityksesi harjoittaa jotain edellä mainituista toimista, tulee sillä lain mukaan olla nimettynä turvallisuusneuvonantaja ohjaamaan, valvomaan ja kehittämään turvallista toimintaa.

Turvallisuusneuvonantajan tehtävät on määrätty asetuksessa ja niihin kuuluu mm. kouluttaminen ja raportointi. Hän toimii myös hyvänä apuna yrityksesi riskikartoituksissa ja näin mahdollisiin onnettomuustilanteisiin varautumisessa ja niiden ennaltaehkäisemisessä.

 

Turvallisuusneuvonantajan tehtävät vaativat VAK-lainsäädännön tuntemusta, vahvaa osaamista ja kokemusta logistiikka-alasta sekä vaarallisten aineiden käsittelystä ja kuljettamisesta.

Voit ostaa turvallisuusneuvonantajan palvelut alan ammattilaiselta HAPA Oy:ltä ja säästää rahaa ja aikaa. Meillä on yli kolmentoista vuoden kokemus turvallisuusneuvonantajan tehtävistä ja vaarallisten aineiden kuljettajakouluttamisesta. Kouluttaminen ja kehittäminen ovat intohimojamme ja vaarallisten aineiden kouluttaminen erityisosaamisaluettamme. Meille on kunnia-asia huolehtia siitä, että toimintanne täyttää lain vaatimukset ja turvallisuuskulttuurinne kehittyy.

Ota yhteyttä

Perehdyttämispalvelut

Uuden työntekijän perehdyttäminen asianmukaisesti on työnantajan lakisääteinen velvollisuus. Perehdyttäminen täytyy järjestää myös harjoittelijoille, vuokratyöntekijöille tai vanhalle työntekijälle työtehtävien muuttuessa.

 

Mitä pitää huomioida, kun perehdytystä annetaan? Miten dokumentointi? Miten perehdytys on tehokasta? Mistä aika ja perehdyttäjät perehdytyksiin?

Jokainen perehdytettävä on erilainen oppija ja yksilö, ja oikea oppimismuoto voi olla haastavaa tunnistaa. Tämä vaikuttaa perehdytettävän oppimiseen ja näin ollen myös perehdytysaikaan.

Laadukkaalla ja tehokkaalla perehdytyksellä työntekijä oppii turvalliset työtavat ja näin vältetään tapaturmia, jotka voivat koitua yritykselle hyvinkin kalliiksi.

 

Kun perehdytys on tehokasta, on työntekijä nopeammin tuottavassa työssä. Jätä perehdytys HAPA Oy:n hoidettavaksi. Näin uusi työntekijäsi saa laadukkaan, tehokkaan ja dokumentoidun perehdytyksen, jonka jälkeen hän pystyy nopeasti itsenäiseen ja tuottavaan työhön.

 

Meillä on yli 30 vuoden kokemus logistiikka-alan eri toiminnoista ja opettamisesta yli 13 vuoden kokemus. Olemme toimineet perehdyttäjänä ja perehdytysten koordinoijana useita vuosia.

Ota meihin yhteyttä!

HAPA Oy on logistiikka-alan moniosaaja Jyväskylästä. Yrityksien asiantuntijapalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman kuljettajakoulutuksia kuten ADR-perus- ja -erikoiskurssit.

Yhteydenotto