Korkealaatuiset rakennuspalvelut Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Yhteystiedot

Tarvitsetko luotettavaa ja osaavaa remontti- ja rakennustöiden tekijää? HAPA Oy tarjoaa ammattitaitoiset rakennuspalvelut yksityisten kotitalouksien käyttöön. Urakoimme erilaiset remonttityöt, kunnostukset ja uudisrakentamisen tehtävät huolellisesti alusta loppuun saakka. Palvelualueemme ulottuu Jyväskylästä muualle Keski-Suomen alueelle.

Monipuoliset remonttipalvelut

Toteutamme kattavasti erilaiset remontit asuinhuoneistoihin ja taloihin. Meiltä onnistuvat esimerkiksi kokonaisvaltaiset huoneistoremontit ja toisaalta yksittäisten tilojen remontit, kuten keittiöiden asennukset paikoilleen. Pihoille voimme rakentaa terassit, ulkorakennukset sekä muut piharakennelmat.

Teemme mielellämme myös muut kodin kunnostustyöt. Haluamme panostaa työssämme laadukkaaseen työnjälkeen ja kestävään lopputulokseen. Pienenä yrityksenä remonttityöt on helppo toteuttaa joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Ehdimme usein apuun nopeallakin aikataululla.

Uudisrakentamisen palvelut

Toteutamme uudisrakentamisen kohteet alusta loppuun huolella. Rakennamme esimerkiksi piharakennukset, vajat ja terassit luotettavasti. Tehtävät työt kartoitetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, ja huomioimmekin suunnittelussa ja toteutuksessa asiakkaan ja kohteen erityistoiveet ja -tarpeet. Olemme tehneet remontti- ja rakennustöitä 90-luvulta lähtien, ja työmme jälki on aina ollut laadukasta ja kestävää.

Rakentamisen vahva ammattilainen!

HAPA Oy on tehnyt remontti- ja rakennustöitä jo lähes 30 vuoden ajan. Yrittäjämme harrastuneisuudesta lähtenyt toiminta on sittemmin laajentunut yritystoiminnaksi remonttialalla. Asiakkaitamme ovat pääosin yksityiset kotitaloudet.

 

Monen kymmenen vuoden kokemus remontoinnin ja rakentamisen parissa takaa työn etenemisen sovitussa aikataulussa ja korkealaatuisen työn jäljen.

 

Remontti- ja rakennustöissä palvelualueemme ulottuu Jyväskylästä muualle Keski-Suomen alueelle. Voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä palveluistamme, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin! Kerromme esimerkiksi siitä, minkälaisia kohteita olemme jo ehtineet toteuttaa.