Perusteelliset kuljettajan ammattipätevyyskoulutukset Jyväskylästä kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä

HAPA Oy on logistiikka-alan koulutusten asiantuntija Jyväskylässä. Järjestämme kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia, kuten ADR-koulutuksia, ennakoivaa ajokoulutusta sekä työturvallisuuskorttikoulutuksia. Tarjoamme ADR-peruskursseja ja -erikoiskursseja ja -täydennyskoulutusta kuljetusalan ammattilaisille. Ennakoivan ajon koulutuksissamme kuljettajat pääsevät syventämään riskinhallintakykyjään. Koulutuksemme voidaan järjestää joko paikan päällä tai soveltuvilta osin verkkokoulutuksena. Järjestämme koulutuksiamme tarpeen mukaan koko Suomen alueella.

Kuljettajataitojen syventäminen

Lisäkoulutuksilla on mahdollista syventää omaa logistiikka-alan osaamista helposti. Lisäksi koulutukset, kuten ADR-koulutus vaarallisten aineiden kuljetuksien kanssa työskenteleville, ovat usein lakisääteisiä.

 

HAPA Oy järjestää monipuoliset ja joustavat koulutukset, joilla vahvistetaan kuljettajien ammattitaitoa ja edistetään alamme kuljetusturvallisuutta. Kaikki koulutukset järjestetään laadukkaasti ja osallistujat huomioiden, jolloin saat varmasti rahoillesi vastinetta. 

Ilmoittaudu jo tänään

Koulutustarjontamme

Tulevat koulutukset

Nyt tarjolla myös Kuljettaja.fi ammattipätevyyden verkkokoulutukset!

 

Tutustu tästä ja ilmoittaudu! https://hapa.kuljettaja.fi/koulutukset

 

 

 

 

Työturvallisuuskorttikoulutus 27.7.2024 Toivakassa.

Kurssi on Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskorttikoulutus. 
Kurssista on mahdollisuus saada yksi ammattipätevyysmerkintä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot sivun yläreunan linkistä

 

 

ADR täydennyskurssi 4. - 6.9.2024 Toivakassa.

Kurssi toteutetaan lähiopiskeluna.

Kurssi kesto kaksi tai kolme päivää, riippuen suoritettavasta ajoluvasta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot sivun yläreunan linkistä.

Kuljettajakoulutusten vankka osaaja palveluksessasi!

HAPA Oy:n koulutukset ovat aina käytännönläheisiä ja ilmapiiriltään välittömiä. Varmistamme aina, että kaikki osallistujat omaksuvat koulutusten sisällöt. Autamme opiskelijoitamme vastaamalla koulutuksen aikana heränneisiin kysymyksiin. Jos emme heti osaa antaa vastausta johonkin erityiskysymykseen, otamme asiasta selvää.

 

Koulutuksiin voi osallistua kuljettajia useammista eri yrityksistä, tai tarpeen vaatiessa voimme järjestää koulutukset vain yhden yrityksen kuljettajille. Järjestämme ammattipätevyyskoulutuksia paikan päällä kaikkialla Suomessa ja soveltuvilta osin myös verkko-opetuksena.

KATSO TULEVAT KOULUTUKSET TÄSTÄ