Perusteelliset kuljettajan ammattipätevyyskoulutukset Jyväskylästä kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä

HAPA Oy on logistiikka-alan koulutusten asiantuntija Jyväskylässä. Järjestämme kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia, kuten ADR-koulutuksia, ennakoivaa ajokoulutusta sekä työturvallisuuskorttikoulutuksia. Tarjoamme ADR-peruskursseja ja -erikoiskursseja ja -täydennyskoulutusta kuljetusalan ammattilaisille. Ennakoivan ajon koulutuksissamme kuljettajat pääsevät syventämään riskinhallintakykyjään. Koulutuksemme voidaan järjestää joko paikan päällä tai soveltuvilta osin verkkokoulutuksena. Järjestämme koulutuksiamme tarpeen mukaan koko Suomen alueella.

Kuljettajataitojen syventäminen

Lisäkoulutuksilla on mahdollista syventää omaa logistiikka-alan osaamista helposti. Lisäksi koulutukset, kuten ADR-koulutus vaarallisten aineiden kuljetuksien kanssa työskenteleville, ovat usein lakisääteisiä.

 

HAPA Oy järjestää monipuoliset ja joustavat koulutukset, joilla vahvistetaan kuljettajien ammattitaitoa ja edistetään alamme kuljetusturvallisuutta. Kaikki koulutukset järjestetään laadukkaasti ja osallistujat huomioiden, jolloin saat varmasti rahoillesi vastinetta. 

Ilmoittaudu jo tänään

Koulutustarjontamme

Tulevat koulutukset

Nyt tarjolla myös Kuljettaja.fi ammattipätevyyden verkkokoulutukset!

 

Tutustu tästä ja ilmoittaudu! https://hapa.kuljettaja.fi/koulutukset

 

 

 

 

ADR Peruskurssi 21. - 24.5.2024 Toivakassa.

Kurssi koostuu lähi- ja etäopiskelusta.

Kurssin kesto kolme päivää perusajolupa, kappaletavara ja irtokuljetus, ei sisällä lk1 räjähteet ja lk7 radioaktiiviset.

Kurssin kesto neljä päivää yhdistetty perusajolupa, kappaletavara ja irtokuljetus, sisältäen kaikki luokat.

Ilmoittautuminen sivun yläreunan linkistä.

 

 

ADR täydennyskurssi 27. - 29.5.2024 Toivakassa.

Kurssi koostuu lähi- ja etäopiskelusta.

Kurssin kesto ADR perusajoluvalle 27. - 28.5.2024 (8+2h) (oikeuttaa kuljettaa vaarallisia aineita kappaletavarana ja irtotavarana kaikki muut luokat paitsi räjähteet ja radioaktiiviset aineet).

Kurssin kesto yhdistetylle perusajoluvalle 27. - 28.5.2024 (8+6h) (oikeuttaa kuljettamaan vaarallisia aineita kappaletavarana ja irtokuljetuksena sisältäen kaikki luokat).

Kurssin kesto perusajolupa + säiliö 27. - 29.5.2024 (8+6+6h)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot sivun yläreunan linkistä

Kuljettajakoulutusten vankka osaaja palveluksessasi!

HAPA Oy:n koulutukset ovat aina käytännönläheisiä ja ilmapiiriltään välittömiä. Varmistamme aina, että kaikki osallistujat omaksuvat koulutusten sisällöt. Autamme opiskelijoitamme vastaamalla koulutuksen aikana heränneisiin kysymyksiin. Jos emme heti osaa antaa vastausta johonkin erityiskysymykseen, otamme asiasta selvää.

 

Koulutuksiin voi osallistua kuljettajia useammista eri yrityksistä, tai tarpeen vaatiessa voimme järjestää koulutukset vain yhden yrityksen kuljettajille. Järjestämme ammattipätevyyskoulutuksia paikan päällä kaikkialla Suomessa ja soveltuvilta osin myös verkko-opetuksena.

KATSO TULEVAT KOULUTUKSET TÄSTÄ